Anpassad sökning

söndag 8 augusti 2010

Dejting



                            Så får du sommarromansen att vara

Sommarromanser är ofta något som tar slut innan hösten kommer. Men ibland kan den där flirten vara för bra för att man ska kunna lämna den bakom sig.
Sajten Shine listar ett gäng bra tips för dig som inte är villig att ge upp sommarkärleken utan verkligen vill satsa på att förvandla romansen till ett långvarigt förhållande. 


Släpp fram ditt rätta jag
Våga vara dig själv inför din flirt. Allt annat är slöseri med tid om ditt mål är att få till en varaktig relation. Förr eller senare kommer ditt rätta jag ändå att lysa igenom.

Bli kompis med flirtens vänner
Det är ett stort plus i kanten om kompisarna till ditt kärleksintresse gillar dig. Det är alltid roligare om de man tycker om kommer bra överens med varandra.

Hitta ett gemensamt intresse
Det sägs att par som delar intressen har lättare att hålla ihop. Det är viktigt att ha kul tillsammans även utanför sovrummet.

Var ärlig med vad du vill
Människor är inte tankeläsare, så om du vill att flirten ska utvecklas till ett stadigt förhållande bör du berätta det. Om du inte berättar vad du vill får ditt kärleksintresse aldrig reda på hur du känner.

Kommunicera
Det är jätteviktigt att kunna prata med varandra i ett förhållande. Ni måste kunna tala om allt möjligt utan att bli uttråkade. Och det är dessutom viktigt att ni båda verkligen lyssnar på varandra.

Kväv inte varandra

Även om du är orolig över att förhållandet ska rinna ut i sanden vid sommarens slut är det viktigt att du ger din flirt frihet och egentid. Att ständigt ringa ditt kärleksintresse eller kräva dennes uppmärksamhet dygnet runt stjälper mer än det hjälper. Egentid är viktigt för alla.

Här har ni lite tips så kanske er sommar rommans även klarar vintern. 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar